Em dedico a l'animació infantil des de 1985, any en què vaig començar a fer de clown. Em va anar força bé, ja que vaig començar per anar a totes les escoles de Mollet del Vallès. Per tant, podria dir que Mollet em va veure néixer en aquest àmbit. Més endavant ja vaig atrevir-me a anar per altres pobles, fins i tot, a Toulouse, on hi tinc família. A partir d'aquí vaig voler fer altres coses, com ara cantar per escoles i pels carrers. 

Per altra banda, sóc mestre d'infantil i m'encanta la meva feina com a docent. M'agrada innovar en molts aspectes educatius i no em fa por provar. Però sempre procuro que l'infant sigui feliç amb allò que està fent.

Amb els anys, he anat consolidant el meu espectacle de danses. Vaig atrevir-me a escriure-les i composar-les jo mateix i la cosa va ser força reeixida.

D'aquesta manera, va néixer ESCOLA MÒBIL DE DANSES, que és el meu principal espectacle, interpretat amb guitarra i harmònica principalment.

 

He escrit una obra de teatre que vaig estrenar a Mollet l'any 2004, LES AVENTURES D'ORIÓ, L'HEROI GREC. Una història basada en la mitologia grega. Un bon amic meu, va composar la música per l'espectacle: Victor Estrada. Es tracta d'un espectacle de gran format on el llum negre és el principal protagonista.

 

Em dedico a explicar contes allà on em demanen, sempre i quan ho pugui compaginar amb la meva tasca com a mestre. 

És un tipus d'espectacle de petit format i l'anomeno CONTES A LA CARTA.

 

Les escoles que em demanen un tema en concret i jo els hi explico un conte basat en el que volen o me l'invento.

 

Aquest tipus d'espectacle, és molt agraït i on m'ho passo genial, ja que em permet establir més comunicació amb els infants.

 

Un altre espectacle de llum negre és LA HISTÒRIA DEL TIÓ. Es tracta d'un petit conte que he escrit, sobre la vida del Tió de Nadal.

Seguint en la línea del llum negre, he creat un petit espectacle visual que s'anomena EL SENYOR RAMON. Es tracta d'una història en què el personatge és invisible i va apareixent en forma de diverses peces de  roba, pintada amb pintura fluorescent. Es crea una màgia increïble en veure només, uns pantalons movent-se sols.

 

El darrer dels espectacles que proposo és  EL TRENET DE LES DANSES. Una proposta que tot just fa un any que vaig engegar amb la idea de voler fer alguna cosa diferent pels infants més petits. Un espectacle que neix sota l'experiència viscuda a llars d'infants i anar una mica més enllà a nivell musical. 

 

Membre de: